Champix prijs

champix-goedkoop-onlineChampix tabletten om te stoppen met roken kunt u tegenwoordig aanschaffen via een online apotheek. Belangrijk om te weten is dat u bij een EU-geregistreerde apotheek moet bestellen. Hierdoor bent u verzekerd dat u het originele merkmedicijn koopt. Ook is het belangrijk dat u niet teveel betaald voor het medicijn, dit zal hieronder uitgeld worden in het hoofdstuk Champix prijs.

Champix prijs?

De prijs van Champix hangt af van de gekozen dosering en de aantal tabletten die u besteld. Champix is verkrijgbaar in de dosering 0.5 milligram en 1 milligram. Zowel bij uw eigen apotheek als op het internet is er veel prijsverschil te zien. Dit kan komen doordat er neppillen in omloop zijn of dat het medicijn aangeboden worden via een onofficiële weg. In onderstaande tabel ziet u de prijs van Champix van een betrouwbare officiële online apotheek. Hier kunt u Champix goedkoop aanschaffen zonder recept van uw eigen huisarts.

  • Door Champix online te kopen gemakkelijk stoppen met roken
  • Stoppen met roken medicatie online bestellen
  • Zonder recept van uw huisarts en met een online consult
  • Goedkoop, anoniem en veilig
Online apotheekDoseringPrijs*
Treated.comstartverpakking 0.5 mg 11 tabl. en 1 mg 14 tabl€ 100,45
Treated.com0.5 mg 56 tabl.€171,15
Treated.com0.5 mg 112 tabl.€ 242,09
Treated.com0.5 mg 168 tabl.€ 346,75
Treated.com1 mg 28 tabl.€ 105,85
Treated.com1 mg 56 tabl.€ 149,45
Treated.com1 mg 84 tabl.€ 209,45
Treated.com1 mg 112 tabl.€ 296,59

* De aangegeven prijs is inclusief het consult en verzending!

Champix kopen op het internet

Het bestellen van Champix kan gemakkelijk op het internet. Er zijn vijf stappen die u moet doorlopen om uiteindelijk het medicijn in huis te krijgen. Na het afrekenen van het product stuurt de fabrikant het naar de groothandel, waarna deze het weer naar de EU-geregistreerde apotheek stuurt. Uiteindelijk zorgt de bezorgdienst ervoor dat het anonieme pakketje binnen drie werkdagen op de deurmat valt. Het voordeel van via internet bestellen is dat u altijd te maken heeft met scherpe prijzen én dat het geheel anoniem kan.

Kosten besparen met Champix

De gemiddelde roker in Nederland heeft het bedrag dat uitgegeven wordt aan het kopen van het medicijn in twee weken terugverdiend. Dit komt doordat de kosten door het niet kopen van shag of sigaretten. Daarom kunt u altijd een kans wagen om Champix aan te schaffen. Het niet stoppen met roken kost veel meer geld en brengt uiteraard ook de gezondheid ernstige schade toe.

Originele Pfizer Champix kopen

Let altijd goed op als u het medicijn online koopt, dat u het officiële merkmedicijn van Pfizer aanschaft. Er zijn namelijk veel neppillen in omloop. Mocht u twijfel over de echtheid van uw bestelde medicijn, neem dan altijd contact op met uw huisarts. Als u het medicijn via bovenstaande website koopt, dan bent u 100% verzekerd van het originele merkmedicijn. Wacht niet langer en begin vandaag nog te stoppen met roken via bovenstaande online apotheek; veilig, vertrouwd en geheel anoniem!

Champix terugbetaling

Het stoppen met roken programma’s en medicijnen worden vaak vergoed vanuit de basisverzekering. Let wel op dat het dan alleen gaat begeleiding en medicijnen waarvan is bewezen dat het stoppen met roken bevorderd. Deze vergoeding is ook vaak eenmalig per jaar. Informeer bij twijfel bij je eigen zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de vergoeding en of er een extra aanvullende verzekering afgesloten moet worden. Maar hoe u het ook kunt zien, doorgaan met roken is veel duurder dan eenmalig Champix te kopen.

Nu Champix bestellen »