E-sigaret kopen

Steeds meer rokers laten hun standaard sigaretten liggen voor de e-sigaret. De e-sigaret wordt ook wel de elektronische of elektrische sigaret genoemd en betreft een effectief hulpmiddel om te stoppen met roken. Meer weten over de e-sigaret? Lees dan meer over deze bijzondere sigaret in dit artikel. Op deze pagina leest u niet alleen wat een e-sigaret precies is, maar ook hoe deze sigaret werkt en welke voordelen het roken van deze sigaret met zich meebrengt. Ook kunt u doorverwezen worden naar een goede aanbieder waar u het product kunt kopen. De Jiksu e-sigaret is de naam van deze elektronische sigaret.

De e-sigaret: een korte kennismaking

De elektronische sigaret is een alternatieve sigaret die er een beetje hetzelfde uit ziet als een gewone sigaret. Een groot verschil tussen de e-sigaret en de standaard sigaret, is het feit dat er geen rook uit een elektronische sigaret komt. Neemt u een trekje van deze sigaret, dan komt er een soort damp uit die volledig onschadelijk is. Dit betekent dat u de sigaret zonder overlast binnen kunt roken, zelfs in openbare ruimten. Het roken van de e-sigaret wordt ook wel ‘dampen’ genoemd en dit heeft te maken met de damp die uit de sigaret komt als u eraan trekt.

Online apotheekDoseringPrijs*
Dokteronline.comJiksu Stardust Quattro 4 Single Travelkit
vanaf € 33,90

Verder zitten er in elektronische sigaretten geen schadelijke stoffen als teer en as, maar wel nicotine. Dit betekent rokers hun nicotineverslaving gewoon aan kunnen houden door de elektronische sigaret te roken (en dus geen vervelende afkickverschijnselen krijgen als ze stoppen met roken), maar wel gezonder kunnen roken. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen de sigaretten roken om gezonder te kunnen roken, zonder echt helemaal te moeten stoppen met nicotine.

jiksu esigaret kopen

Klik op de afbeelding voor meer informatie

De werking van een e-sigaret

Er zijn meerdere technologieën voor de e-sigaret op de markt, maar de meeste elektronische sigaretten hebben een batterij, een verstuiver en een cartridge om de vloeistof vast te houden. De verstuiver kan ook in de cartridge verwerkt zitten, maar dit komt over het algemeen wat minder voor.

De cartridge, die ongeveer net zo groot is als de filter van een standaard sigaret, moet voor het roken aan de batterij van de sigaret bevestigd worden. Door aan de sigaret te trekken, wordt de batterij geactiveerd. De batterij zet de verstuiver in actie, die ervoor zorgt dat de nicotine en het smaakje van de sigaret in de cartridge verdampt worden. U kunt de damp inademen, krijgt nicotine binnen en proeft een bepaalde smaak. Welke smaak dit is, kiest u zelf bij het kopen van de tabak voor de sigaret.

Een echte sigaret moet u aansteken, terwijl een elektronische sigaret met energie van een batterij gerookt wordt. Dit is niet alleen minder schadelijk, maar voorkomt bovendien dat er schadelijke rook vrijkomt bij het roken. Een groot voordeel van het roken van de e-sigaret, is dat u de smaak van de sigaret zelf kunt kiezen. U doet de smaak naar keuze in de cartridge en bij het inhaleren van de elektronische sigaret, proeft u de door u gekozen smaak.

De voordelen van het roken van een e-sigaret

Steeds meer mensen stappen over op het roken van de elektronische sigaret en dit is niet voor niets. Rookt u de elektronische sigaret, dan profiteert u van diverse voordelen:

  • Elektronisch roken is gezonder. Waar er in een gewone sigaret ongeveer 40 schadelijke stoffen zitten, zit er in een e-sigaret enkel nicotine;
  • Elektrisch roken is rookvrij. Er komt enkel damp vrij, die niet schadelijk is voor uzelf en voor mensen in uw omgeving. Ideaal, zeker als u kinderen heeft;
  • Elektrisch roken stinkt niet. Waar u binnen misschien liever geen gewone sigaret met stinkende rook opsteekt, kunt u de e-sigaret gewoon binnen roken;
  • Bij het roken van een e-sigaret krijgt u wel nicotine binnen, maar rookt u gezonder dan met een gewone sigaret. Gezondheidsproblemen die u ervaart door gewoon roken, worden vanzelf minder als u de e-sigaret gaat roken;
  • U kiest zelf de smaak van de e-sigaret. Wilt u een keer sigaretten met aardbeiensmaak roken, dan is dit gewoon mogelijk. Alle smaken die u kunt bedenken, worden aangeboden voor de e-sigaret.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat elektronisch roken veel goedkoper is dan gewoon roken. Zeker als u het roken van gewone sigaretten veel te duur vindt, is het roken van e-sigaretten echt een aanrader. Waar gewone sigaretten steeds duurder worden, is dit bij elektronische sigaretten niet het geval. Het prijsverschil tussen gewone sigaretten en elektronische sigaretten is nu al groot, maar dit zal in de toekomst alleen maar groter worden.


Jiksu e-sigaret kopen »