Nicorette kopen

Nicorette kan uw kans om te stoppen met roken verdubbelen, ook in samenwerking met Champix. Klik rechts op meer informatie om naar het product te gaan. Na het stoppen kunt u last krijgen van allerlei verschillende klachten, zowel lichamelijk als psychisch. Deze klachten, ook wel ontwenningsverschijnselen genoemd, ontstaan onder andere omdat uw lichaam aan de nicotine gewend is. Uw lichaam vraagt als het ware om nicotine. Nicorette helpt u hierbij. De werkzame stof van de verschillende producten is nicotine. Het vermindert de klachten en helpt u op die manier om het stoppen met roken vol te houden. Een medicijn met nicotine werkt alleen als u zelf wilt stoppen. Omdat iedere roker anders is iedere roker een andere reden heeft om te roken stelt Nicorette 2 methoden en verschillende vormen van nicotinevervangers voor:

  • De directe rookstop methode: u stopt meteen met roken. U gebruikt ter ondersteuning de Nicorette menthol mint mondspray, de Nicorette kauwgom of de Nicorette inhaler. De mondspray bevat per verstuiving 1 mg nicotine, deze wordt door het wangslijmvlies direct in het lichaam opgenomen. De spray verlicht direct de drang naar nicotine en een sigaret op moeilijke momenten. De spray mag tussen de 4 en 64 keer per dag worden gebruikt. Het is belangrijk dat u meteen de sigaret achterwege laat en dat u het gebruik van de spray in 12 weken afbouwt.

 

Nicorette kopen

Klik om te kopen!

De Nicorette kauwgom is geschikt voor rokers die flexibel willen zijn in hun pogingen om de nicotinedrang te bedwingen. De kauwgom bevat nicotine voor therapeutisch gebruik. U kiest de kauwgom met 2 mg nicotine bij een lichte afhankelijkheid van nicotine (minder dan 20 sigaretten per dag), en de kauwgom van 4 mg bij een zware afhankelijkheid van nicotine (meer dan 20 sigaretten per dag). De hoeveelheid nicotine is minder dan in een sigaret, maar genoeg om de ontwenningsverschijnselen onder controle te houden. De bedoeling is dat u de kauwgom goed kauwt gedurende 10 seconden. Hierbij komt nicotine vrij. Daarna houdt u de kauwgom tussen kiezen en wang gedurende 1 minuut. Daarna kauwt u weer 1 minuut. Dit herhaalt u gedurende 30 minuten. Over het algemeen volstaan 10 stukken kauwgom per dag, het maximum is 14 stuks per dag. De behandeling duurt meestal zeker 3 maanden. Minder na die eerste periode het aantal stukken kauwgom per dag geleidelijk. Stop met de behandeling als 1 of 2 stukken kauwgom volstaan.

DoseringPrijs*Bestellen
Nicorette Menthol Mint kauwgom 2 mg 30 st. v.a. € 7,70Bestellen »

 
Bent u er in 6 weken niet in geslaagd om minder te roken, vraagt u dan advies aan een professional in de gezondheidszorg. De Nicorette inhaler is erg geschikt voor rokers die het hand mond ritueel het meest missen. De Nicorette inhaler bestaat uit een mondstuk en een nicotinevulling. De hoeveelheid nicotine is minder dan in een sigaret, maar genoeg om uw ontwenningsverschijnselen onder controle te houden. Plaats de nicotinevulling in het mondstuk en adem de nicotinehoudende lucht in. De aanbevolen duur van de behandeling is 3 maanden. Daarna mindert u geleidelijk gedurende de volgende 3 maanden. U gebruikt op een dag tussen de 6 en 12 vullingen. Wanneer het gebruik is teruggevallen naar 1 of 2 vullingen per dag stopt u met de inhaler.

  • De progressieve rookstopmethode: u gaat minderen met als doel om te stoppen met roken. U gebruikt als ondersteuner de Nicorette microtab of de Nicorette kauwgom. De Nicorette kauwgom is hierboven al eerder beschreven. De Nicorette microtab is een nicotinevervanger in de vorm van een tablet die u onder de tong laat smelten. De microtab bevat minder nicotine dan een sigaret, maar voldoende om uw ontwenningsverschijnselen onder controle te houden. Leg een microtab onder de tong, laat het hier in ongeveer 30 minuten oplossen. De nicotine wordt via het mondslijmvlies in het lichaam opgenomen. De aanbevolen hoeveelheid is 1 of 2 tabletten per uur. 8 tot 12 tabletten op een dag zouden moeten volstaan, u mag er maximaal 30 per dag gebruiken. De duur van de behandeling is voor iedereen verschillend, maar is over het algemeen minstens 2 tot 3 maanden. Daarna kunt u het aantal tabletten geleidelijk afbouwen. Bij een gebruik van 1 of 2 tabletten per dag kunt u helemaal stoppen.

Naast het gewenste effect kan het middel Nicorette bijwerkingen geven. Vaak zijn deze algemene verschijnselen moeilijk te onderscheiden van ontwenningsverschijnselen. Wanneer deze ontwenningsverschijnselen niet geheel onderdrukt zijn kunt u last krijgen van angstgevoelens, geïrriteerdheid, slapeloosheid, veel en raar dromen, minder concentratievermogen, sufheid, meer eetlust en hierdoor gewichtstoename. De meest voorkomende bijwerkingen zijn:

  • hoofdpijn en duizeligheid
  • zweterigheid
  • hoesten
  • irritatie van mond en keel (bij de inhalatievloeistof, de tabletten en de kauwgom)
  • maag-darmklachten (de hik, winderigheid, misselijkheid)

Zeer zelden komen hartkloppingen en hartritmestoornissen voor. Raadpleeg in dat geval uw huisarts.


Nu Nicorette kopen »