Nicotinell kopen

nicotinell kopen

Klik op de afbeelding om Nicotinell te kopen

Stoppen met roken is moeilijk. U kunt naast Champix ook nicotinevervangende therapieën zoals de Nicotinell kauwgom, de Nicotinell zuigtabletten en de Nicotinell pleisters kopen. Ze hebben bewezen dat ze uw kans op slagen kunnen verdubbelen, ongeacht hoeveel u rookt. Doordat zij uw lichaam voorzien van de behoefte aan nicotine, en hierdoor de ontwenningsverschijnselen die horen bij het stoppen met roken verminderen, kunt u zich bezighouden met andere dingen.

De Nicotinell kauwgom is verkrijgbaar in de smaken Fruit, Drop en CoolMint in sterktes van 2 mg en 4 mg. De kauwgom met 2 mg nicotine gebruikt u bij een lichte tot matige afhankelijkheid. De kauwgom van 4 mg gebruikt u bij een sterke afhankelijkheid. Het helpt u snel het verlangen naar een sigaret te verminderen. Wanneer u de behoefte aan een sigaret voelt opkomen stopt u een stuk kauwgom in de mond. U kauwt gedurende korte tijd, hierbij komt de nicotine vrij en wordt opgenomen in uw lichaam.

Daarna houdt u de kauwgom een tijdje in de mond tussen kiezen en wang. Daarna begint u opnieuw te kauwen tot de smaak van nicotine vrijkomt. Dit proces herhaalt u gedurende 30 minuten. Het wordt aanbevolen de kauwgom niet langer dan 3 maanden te gebruiken. U gebruikt 1 stuk kauwgom per keer als u de behoefte voelt om te roken, de meeste mensen gebruiken er 8 tot 12 per dag. Gebruik maximaal 25 stuks kauwgom van 2 mg of 15 stuks van 4 mg per dag.

DoseringPrijs*Bestellen
Nicotinell Coolmint / fruit vanaf 2mg 12 st.v.a. € 3,90Bestellen »

Nicotinell zuigtabletten

De Nicotinell zuigtabletten bedwingen snel en onopvallend uw behoefte aan een sigaret door onmiddellijk nicotine af te geven. U kunt ze altijd en overal gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in mintsmaak in de sterktes van 1 mg (lichte afhankelijkheid) en 2 mg (sterke afhankelijkheid). Wanneer de behoefte aan een sigaret opkomt doet u een zuigtablet in de mond. Hier zuigt u op totdat de smaak van nicotine sterker wordt. Dan laat u het tablet rusten in de wang totdat de smaak weer verdwijnt. Daarna zuigt u weer tot u de smaak van nicotine proeft. Herhaal dit proces gedurende 30 minuten. De behandeling moet minimaal 3 maanden worden voortgezet, daarna bouwt u geleidelijk af. Gebruik niet meer dan 1 zuigtablet om de 1-2 uur. De meeste mensen hebben genoeg aan 8 tot 12 zuigtabletten per dag. Gebruik maximaal 30 stuks van 1 mg of 15 stuks van 2 mg per dag.

Nicotinell pleisters zijn een uitstekend middel om uw wilskracht te ondersteunen tijdens het stoppen met roken. Deze ronde pleisters geven 24 uur lang een constante hoeveelheid nicotine af. Hierdoor zitten er geen pieken en dalen in de nicotineafgifte. Op deze manier bouwt u de hoeveelheid nicotine geleidelijk af in een periode van 12 weken. Afhankelijk van de hoeveelheid die u rookt begint u met de pleisters van 21 mg (bij meer dan 20 sigaretten per dag) of van 14 mg (bij minder dan 20 sigaretten per dag).

De 21 mg pleister gebruikt u 3 tot 4 weken, daarna gebruikt u de 14 mg pleister 3 tot 4 weken en als laatste de 7 mg pleister 3 tot 4 weken. Wanneer u direct start met de 14 mg pleister gebruikt u deze 3 tot 8 weken en stapt u daarna over op de 7 mg pleister. De pleister brengt u aan op een stukje droge onbehaarde huid. Neem iedere 24 uur een nieuwe pleister.

De pleisters zijn bedoeld voor continu gebruik gedurende 3 maanden. Als u na week 12 nog steeds moeite heeft om niet te roken raadpleeg dan een arts of drogist voor advies. Het middel Nicotinell kan bijwerkingen geven. Soms, zeker in het begin, zijn deze moeilijk te onderscheiden van afkickverschijnselen. De belangrijkste bijwerkingen zijn: jeuk en zweten (met name bij gebruik van de pleisters). Verder kunnen voorkomen: hoofdpijn en duizeligheid, maag-darmklachten (de hik, misselijkheid, winderigheid, braken, brandend maagzuur). Zelden komen hartkloppingen en hartritmestoornissen voor. Raadpleegt u in dat geval meteen uw huisarts.