NiQuitin kopen

niquitin kopen

Klik hier om te kopen!

Stoppen met roken is moeilijk. Klik rechts voor meer informatie om doorgeschakeld te worden naar het product. Na het stoppen kunt u last krijgen van allerlei verschillende klachten, zowel lichamelijk als psychisch. Door deze klachten, ontwenningsverschijnselen, verlangt u enorm naar roken. Deze klachten ontstaan onder andere doordat uw lichaam gewend is aan nicotine en deze stof nu mist. Dit belemmert u om het stoppen vol te houden, uw lichaam vraagt als het ware om nicotine. NiQuitin helpt u hierbij. De werkzame stof van de verschillende producten is nicotine. Het vermindert de klachten en helpt u op die manier om het stoppen met roken vol te houden. Een medicijn met nicotine werkt alleen als u zelf wilt stoppen, het is een hulpmiddel dat de kans van slagen verhoogt. Omdat iedere roker anders is heeft NiQuitin verschillende mogelijkheden tot inname, zonder recept verkrijgbaar:

  • Zuigtablet: doe het zuigtablet in de mond en laat het daar rustig oplossen. Dit duurt 20 – 30 minuten. Beweeg het van de ene kant van de mond naar de andere. Eet of drinkt u niets zolang u het zuigtablet in de mond heeft. 2 tot 3 maanden herhalen, daarna geleidelijk afbouwen.
  • Pleister: plak de pleister op een droge onbehaarde plek op uw romp, bovenarm of heup. Plak iedere dag een pleister op een andere plaats. 2 tot 3 maanden herhalen, daarna geleidelijk afbouwen.
DoseringPrijs*Bestellen
NiQuitin Mini / Clear 1.5 mg 20 zuigtabl. en pleistersv.a. € 6,90Bestellen »

Het middel NiQuitin kan bijwerkingen geven. Soms, zeker in het begin, zijn deze moeilijk te onderscheiden van afkickverschijnselen. De belangrijkste bijwerkingen zijn: jeuk en zweten (met name bij gebruik van de pleisters). Verder komen voor: hoofdpijn en duizeligheid (dit gaat meestal na een paar dagen weer over), maagdarm-klachten (de hik, misselijkheid, winderigheid, braken, brandend maagzuur), verstopte neus. Zelden komen hartkloppingen en hartritmestoornissen voor. Raadpleegt u in dat geval meteen uw huisarts.